LED rasvjetla

Glavna svjetla na automobilu jedan su od ključnih dijelova svakog vozila. Njihova uloga u sigurnoj vožnji je golema, pa stoga valja se pobrinuti da put pred vama bude dobro osvijetljen.

Iako smo toga svi svjesni rijetko smo se odlučivali ugrađivati tvorničku LED ili Xenon rasvjetu jer je bila jako skupa.

Zbog svega navedenog na našim cestama uglavnom viđamo automobile s klasičnim halogenim žaruljama, koje predstavljaju najlošiju izvedbu u osvjetljavanju ceste.

Zahvaljujući napretku tehnologije, Xenon i LED svjetla polako su postala dostupna svima kao naknadna ugradnja. Iako na cestama viđamo razne varijante upitne kvalitete i legalnosti, posebice u segmentu Xenon svjetala, valja imati na umu da zamjena tvorničkih žarulja nikako ne bi trebala biti shvaćena kao olako odrađen posao, a valja imati na umu i zakonske regulative!

I dok se kod ksenonskih rješenja još mogu pronaći kvalitetni paketi, kod LED izvedbi to ipak nije slučaj. Internet je preplavljen rješenjima koja vas doslovno mogu koštati života!

Svjetla koja nisu dovoljno snažna, nekvalitetna i neprilagođena, svega se tu može pronaći. U moru ovakvih rješenja ovo su jedine žarulje koje su ispunile sva očekivanja!

Od 2017 godine smo zastupnici i uvoznici LED C6 sijalica. U vrlo kratkom roku su prepoznate kao dugotrajan i kvalitetan proizvod sa radnim vijekom sijalice od oko 30000 radnih sati u optimalnim uvjetima.

Led sijalica C6 72W

Valja samo imati na umu da vam žarulja stane u kućište, jer je zbog ugrađenog hlađenja (maleni ventilator), žarulje zahtijevaju nešto više prostora. I sada rezultat – jednom riječju – fenomenalno! Drastična razlika u odnosu na halogeno rješenje, a uz to valja imati na umu da ne postoji nikakvo zasljepljivanje vozača iz suprotnog smjera.

Uskoro očekujemo i proširenje ponude za teretna vozila kao i proširenje ponude za poziciona svjetla i druge.

Uvijek bolja opcija.